Φρούτα και λαχανικά από τον τόπο μας και όλο τον κόσμο!
Οι παραγωγοί μας καλλιεργούν με μεράκι για να σας δώσουν τις πιο ευχάριστες γεύσεις!

Γυρνώντας για λίγο το χρόνο πίσω, ταξιδεύουμε στον Νοέμβρη του 1984, τότε που «Ο Παραγωγός» γεννήθηκε στο κέντρο της δημοτικής αγοράς Κορίνθου. Και κάπου εκεί ο εμπνευστής Κύριος Δημήτρης ξεκινά από το μηδέν το στήσιμο μιας οικογενειακής επιχείρησης βασισμένη στην αγάπη για την Ελληνική γη, την εμπιστοσύνη στους πελάτες του και την όρεξη για δουλειά…

Τα χρόνια περνούν η επιχείρησή μας μεγαλώνει, εξελίσσεται, περνά από πατέρα σε γιο με αναλλοίωτες τις βαθιά ριζωμένες βάσεις της..

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, με υπερηφάνεια για όσα καταφέραμε μαζί σας και σύμμαχο την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια μας δείχνετε. Έχουμε πλέον στη διάθεσή μας όλα τα εφόδια για να ικανοποιούμε καθημερινά τις δικές σας ανάγκες. Οι συνεργάτες μας γίνονται κρίκοι στην αλυσίδα του οράματος μας, δίνοντας την δυνατότητα να παρέχουμε σε εσάς την καλύτερη ποιότητα προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελληνικής γης.

Η μεταφορά όλων των προϊόντων γίνεται καθημερινά με δικά μας κατάλληλα φορτηγά - ψυγεία με στόχο την διατήρηση της φρεσκάδας και της ποιότητας τους. Κατόπιν ακολουθεί η αποθήκευση στα ειδικά διαμορφωμένα ψυγεία μας, μέχρι την ώρα που θα φτάσουν στο δικό σας πιάτο, φρέσκα και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.